Numerologie

(Jongeren)Numerologie

Wat is numerologie?
Wanneer we inzichten willen over onszelf, omdat we onszelf niet begrijpen, kan dat aan de hand van onze geboortedatum en onze geboortenamen. Deze vertellen namelijk heel veel over jezelf. Het geeft de talenten, lessen of eigenschappen van een persoon weer, die we bezitten of nog mogen leren. In de numerologie maken we gebruik van de getallen 1 t/m 9, 11, 22 en 33. Hieruit ontstaat een persoonlijk inzicht voor jezelf, maar het is ook geschikt om te worden ingezet voor bijvoorbeeld jouw kind(eren), maar ook:

  • De uitdagingen die we mogen leren in ons leven
  • Wat we mogen leren om werkelijk gelukkig te zijn. Je kunt dit gebruiken om te groeien, te ontwikkelen naar ons eigen unieke persoonlijkheid en zo gelukkiger door het leven te gaan
  • Ieder getal heeft zijn eigen eigenschap en een dier wat hieraan gekoppeld is. Wanneer je je eigen getallen begrijpt, krijg je een beter inzicht van jezelf en haal je hier ook meer kracht uit

Numerologie voor kinderen
Kinderen herkennen zichzelf in dieren en leren zoveel sneller dan wij als volwassenen. Hoe mooi is het wanneer je al op jonge leeftijd weet hoe je iets mag aanpakken, waar je aan mag werken, je talenten en krachten ontdekken en deze inzetten bij het opgroeien!

De getallen kunnen op verschillende plekken staan in je geboortedatum en vertellen ieder op een plek zijn eigen verhaal.
De mooie inzichten vanuit jouw geboortedatum zijn uniek en persoonlijk en kunnen je verder helpen in veel situaties.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar jouw getallen? Maak dan (eventueel online) een afspraak voor een numerologie consult!