Chinflex

Chinflex massage

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voet massage principes. De Chinezen passen voet massages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe! Hun kennis is op dit terrein dan ook ongelooflijk! Ze gebruiken deze massages om vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of bij klachten deze te verminderen of te verhelpen.

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot één geheel gecombineerd worden.

1. De zones op de voeten worden gemasseerd.
Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels is weerspiegeld in de voeten.
Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

2. De meridiaan banen en acupunctuur punten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd.
Meridianen vormen samen met hun acupunctuur punten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.
De combinatie van deze twee systemen en het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

Een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage zet het ontgiften in gang en vermindert door de speciale kruiden ook spier- en gewrichtsklachten!

De resultaten
Tijdens een ontspannende Chinflex® massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energie doorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal!